BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Be Mine :)

Saturday, 6 October 2012

I HATE YOU NIKEL...

Aq benci ko nikel...dh lah ko x menghargai org dh ske ko,ko tinggal je bdk tuh mcm ko buang Sampah kn??dh lah INDON!!!ko couple dgn si HABIB yg bodoh tuh pon semata-mata topup kn?ko ingat lelaki nie boleh pakai buang ke?atau buang mcm ko buang Sampah merata-rata ha???ko dh byk buat hubungan org yg couple sweet smpai bleh clash...sumenyer disebabkan KO!!!!ko dh buat hubungan aq dgn ex-boyfriend aq clash...kitaorng elok2 dh couple 11bln....eh,igt aq x tau ke ko kutuk aq ape?time aq accident ko nangis2 lah kn?time aq dtg sek..aq lyn ko,tp ko x lyn aq...pastu ko ckp "membazir air mata aq je nangis untok dye...menyesal aq nangis untok dye"eh,ko igt aq nk harap sgt ke ko nangis untok aq....AQ X HARAP LAH WEYH...g blk INDON lah ko...ko igt,ko wat rambut rebounding tuh Cntx sgt ke ha?rebounding nie fesyen lme lah weyh..tuh fesyen kat INDON!!!skang nie fesyen atas lurus bwh kerenteng ckit...

5.10.2012=ari plg happy aq...

Hye korang..ari nie aq nk citer pasal 5.10.2012..nk tau x nape aq ckp ari plg happy aq?sbb BF aq,name dye azrul....sek keb ade wat sambutan hari kanak2 waktu 5 Oktober tuh...azrul ngan kwn2 dye msk persembahan nyanyi lagu 1D-GOTTA BE YOU...dorang nyanyi sekali dgn Gaya....BFF azrul ckp kat aq dye ngan azrul nk wat surprise kat aq....pastu time dorang nyanyi dlm lagu tuh ade lirik  mcm nie"is gotta be you...only you..."time dorang nyanyi part yg IS GOTTA BE YOU...ONLY YOU...tuh dorang tunjuk kat dpn...tetibe je time dh nk abis tuh dorang tunjuk kat aq....sume pandg aq....sume ckp "ehem2" kat aq...aq diam sambil senyum je....dh lah time dye tunjuk kat aq tuh dye ngan aq senyum...bile aq pusing blkg tgk dye ade....aq pandg dye aq senyum..dye pandg aq dye senyum...
                                                     



               THX AZRUL SBB DH WAT AQ HAPPY...
                     I LOVE YOU AZRUL 4EVER N EVER...


Wednesday, 25 July 2012

JANGKITAN lagu PAYPHONE,DRIVE BY,GOTTA BE YOU & ONE THING Daripada muhd haniff and muhd azrul


ONE DIRECTION
MAROON 5
Hi and assalamualaikum to all readers....hari nie nk citer pasal lagu..wah tajuk lagu yg aq tulis kat atas tuh semua best2...x caye cube dengar.... :) <.>

#hope korang suke post yg nie..bab ckit sgt...x de idea...

Menunggu giliran nk masuk kilang coklat

Lembu!!!

FARAH & RUDIANA

kwn-kwn

Alya,Farah,Rudiana,Hanisah,Damia,Batrisyia(x sure btol x name batrisyia tuh)

My CLASSMATE!!!

Turun Tangga pon sempat lagi nk senyum & posing.

Excited.baru lps main gelongsor...

Rudiana & abg astrounaut...


PEPERIKSAAN...

Hey and Assalamualaikum all to readers...hah,hari nie nk citer pasal periksa...sek agama lagi satu periksa percubaan then terus PSRA...takut,gementar semua ada...hehehe....sek HICOM x sure....baru nie periksa percubaan sek agama dpt 92.0%...ALHAMDULILLAH!!!Dpt mumtaz....thx to god...

Thursday, 22 March 2012

KELUARGA...

Hye and assalamualaikum readers...:)hah ari aq nie nk citer pasal keluarga...mesti korang dh tau dh kn kenapa nk citer pasal keluarga...bagi yg x tau tuh sbbnyere ialah ayah,abg ngan mak aq dh kembali ke rahmatullah buat selama-lamanya...kesian kn aq...btw be strong rudiana...I know you can do it...korang sepatutnya bersyukur kerana korang masih mempunyai keluarga yg sempurna...tp apasgt men yg aq tengok gecewakan aq...kerana apa yg aq tengok ialah bdk2 zaman skang nie melawan ckp ibubapa,pukul ibubapa,tengking ibubapa,bergaduh ngan adik-beradik...tp mesti nnti ada yg ckp mcm nie:ek eleh mcm lah sebelom nie dye x pernah melawan ckp ibubapa,pukul ibuibapa,tengking ibubapa,bergaduh ngan adik-beradik...mmg pernah...tp skang dh x leh dh...tp aq leh terima semua dugaan dan cabaran yg allah suruh aq hadapi...korang nk tau x kenapa aq leh terima semua nie???sbb aq tau setiap yg hidup pasti akan menemui kematian...sbb tuh je...:)














btw RUDIANA BE STRONG AND ALWAYS SMILE :)
I KNOW YOU CAN DO IT...

Monday, 6 February 2012

Cuti lama,Keje sekolah p0n bertimbun..

Hye and assalamualaikum readers...ari  nie nk citer pasal keje sek...kitaorang ingatkn cuti lama keje sek x bertimbun...rupanya bertimbun gak...


              bye and assalamualaikum readers...
              hope readers like this story...

Friday, 20 January 2012

Monday, 16 January 2012

KERJA SEKOLAH/HOMEWORK

Hye and assalamualaikum readers.....hari nie nk cite pasal HOMEWORK......korang sume mesti dh tau kn HOMEWORK tuh apa kn....ok bagus kalo sume dh tau#dhmcmcikgulahplak#kitaorang ingat bkk sekolah nie keje sekolah ckit,rupa-rupanya belambak mcm rumah aprtment 50tingkat...perh pening kn???buat tuh tergesa-gesa...terutama karangan...dh lah esok kena hantar nasib baek dh siap..tapi x tau lah ayat karangan tuh ok ke x....hahaha......I'm scared.........Ok lah sampai at sini je lah citer untuk hari nie.....sorry kalo citer nie x best.......
BYE AND ASSALAMUALAIKUM READERS.....

Saturday, 14 January 2012

NORA AND THE VOICE OF UMMI(VOU)-PEDOMAN…..

Roda waktu tak pernah menunggu,pergi terus berlalu,segala dosa segala berlenggu,sesal menikam jiwa kuhiba,terasa kebesaran mu…lantas kutadah,berdoa
Tuhan berikan pedoman,tunjukkan aku arah jalan yang kau redhai,tuhan  berikan pedoman,dan bila kumenjauh,kembali ke pangkal jalan.. ..
Cahaya rahmatmu menyinar bahagia,syukur hatiku rasa,bergetar tubuh ksebut namamu,yang maha esa,maha pengasih penyayang kurniaanmu,lantas kusujud bersyukur..
Tuhan berikan pedoman,tunjukkan aku arah jalan yang kau redhai,tuhan berikan pedoman dan bila kumenjauh,kembali ke pangkal jalan…
Oooooooooo…..
Biar pedoman ini,berkekalan dihati,selamanya ,pengubat jiwa,penyinar bahagia,inilah kasih yang kota damba.
Tuhan berikan pedoman,tunjukkan aku arah jalan yang kau redhai,tuhan berikan pedoman,dan bila kumenjauh kembali ke pangkal jalan….

TAHUN BARU AZAM BARU...

Hye and assalamualaikum…ari nie nk citer pasal HYE 2012,BYE 2011….mcm mana ngan kls baru???best x???mesti best kn???skang nie nk citer pasal kls 6BUDI…sape masuk 6BUDI mmg untung bab ada orang yg pandai wat kelakar terutamanya SYAHMI,AZIM,AZRIL(Z),AFIQ,AZRIL(I)…nama yg aq tulis tadi tuh je yg selalu menceriakan kls 6BUDI,yg pandai wat kelakar,yg meriuhkan dan yg aling sporting kat kls 6BUDI….kalau 6ILMU x best…thn nie untuk darjah 6,6IMAN yg paling meriah…kalau thn lps untuk darjah 5,kls 5TAQWA yg paling best…dyeorang sume kata kls 5TAQWA best bab ada aq,syahmi,aqil,azrul,amir dan fatullah…tapi antara nama2 yg aq tulis tadi ada 3orang jew dyeorang kata yg membuatkan kls 5TAQWA best…yg pertama aq,kedua syahmi ketiga aqil…..tapi yg paling-paling best aq..nie bkn citer tipu ne citer btol…x nk caye sudah…LLL…..dyeorang ngan ustazah yg laen suka/ketawa melihat telatah/gelagat aq,syahmi ngan aqil….tapi ada orang yg jealous kat aq,syahmi ngan aqil….nama dye x leh bagitau…..dye selalu cuba untuk memalukn kitaorang tapi dye yg malu kat dpn orang ramai waktu jamuan….bab aq,syahmi ngan aqil tau rancangan dye berpura-pura nangis….